БМВ Е60 540i

Продаваме шпер диференциал за BMW 540i (E60/Е61/E60N/E61N)
Предлагаме и само ремонт на повреден диференциал на Е60 540i, чрез замяна на съчмените лагери с конусно-ролкови лагери. Вижте тук

 

Модел Двигател Година на производство Тип на диференциала
E60/E61 N62N 2005-2007 Typ215K*
E60N/E61N N62N 2005-2009 Typ215LW**

*автоматична скоростна кутия с Typ188L от март 2006г.

**автоматична скоростна кутия с Typ188L

 

– Вариант 4: подобен на Вариант 2. Монтаж на шпер касета typ210 в диференциал typ215K. Възможен и монтаж на ВИСКО касета typ210

Предавателно число и процент на заключване по избор.

За цени и разяснения, моля свържете се с нас.

назад към 5-та серия (Е60)

 

БМВ Шпер студио

БМВ Шпер студио има дългогодишен опит в ремонта на диференциали на всички марки автомобили в частност раздатъчни кутии и специализира в модифицирането на шпер диференциали на BMW.

Както изглежда съществуват няколко много често задавани въпроси за диференциали. Например какво прави диференциалът, как работи той, какъв диференциал да избера за колата ми, и какво мога да очаквам от моя шпер диференциал. Всички те са валидни въпроси и ние ще се опитаме да дадем обяснение за всички основни видове диференциали и как те работят в реалния свят. Започвайки от това какво представлява диференциалът, типовете диференциали и конкретно диференциалите (отворени или шпер) в БМВ. Каталог подреден по модели БМВ. Написаното не е нещо, което ще изисква инженерно образование за да се разбере. И ако изглежда представено малко опростено за по-опитните и образовани сред нас, ние се извиняваме. Пишем това за вас, които имат нужда или искат да направят промяна. Но не знаят достатъчно за диференциалите за да направят правилния избор. За това, което ви трябва за вашия автомобил. Не е задължително BMW автомобил, разбира се.

Диференциалът представлява механизъм, предназначен да достави ротационната сила на двигателя на двете колела, които не винаги изминават еднакво разстояние по едно и също време. Производителите на автомобили и афтърмаркет тунери предлагат различни начини за предаване на въртящия момент от скоростната кутия към колелата. Предлагат се много диференциали с ограничено приплъзване за всекидневно каране и състезания. Всички те имат различна размерност и заключване, но изборът може да се окаже тесен. Окончателният избор зависи от това, което е налично, цена, експертиза и може би това което вече е в колата.