БМВ 125i

Продаваме шпер диференциал за E82/E88 БМВ 125i,

Предлагаме и само ремонт на повреден диференциал, чрез замяна на съчмените лагери с конусно-ролкови лагери. Вижте тук

Модел Двигател Година на производство Тип на диференциала
E82/E88 N52N 2007-2013 Typ188L

 

Вариант 5: Асемблиране на диференциал с корпус от typ188K.

Вариант 6: Монтаж на шпер касета typ188 в диференциала на typ188L.

Замяна на лагерите с по-здрави конусни-ролкови.

Предавателно число и процент на заключване по избор.

За поръчки и разяснения, моля свържете се с нас.

назад към 1-ва серия (Е81/Е82/Е87/Е88)

 

БМВ Шпер студио има дългогодишен опит в ремонта на диференциали на всички марки автомобили в частност раздатъчни кутии и специализира в модифицирането на шпер диференциали на BMW.

Както изглежда съществуват няколко много често задавани въпроси за диференциали. Например какво прави диференциалът, как работи той, какъв диференциал да избера за колата ми, и какво мога да очаквам от моя шпер диференциал. Всички те са валидни въпроси и ние ще се опитаме да дадем обяснение за всички основни видове диференциали и как те работят в реалния свят. Започвайки от това какво представлява диференциалът, типовете диференциали и конкретно диференциалите (отворени или шпер) в БМВ. Каталог подреден по модели БМВ. Написаното не е нещо, което ще изисква инженерно образование за да се разбере. И ако изглежда представено малко опростено за по-опитните и образовани сред нас, ние се извиняваме. Пишем това за вас, които имат нужда или искат да направят промяна. Но не знаят достатъчно за диференциалите за да направят правилния избор. За това, което ви трябва за вашия автомобил. Не е задължително BMW автомобил, разбира се.

Диференциалът представлява механизъм, предназначен да достави ротационната сила на двигателя на двете колела, които не винаги изминават еднакво разстояние по едно и също време. Производителите на автомобили и афтърмаркет тунери предлагат различни начини за предаване на въртящия момент от скоростната кутия към колелата. Предлагат се много диференциали с ограничено приплъзване за всекидневно каране и състезания. Всички те имат различна размерност и заключване, но изборът може да се окаже тесен. Окончателният избор зависи от това, което е налично, цена, експертиза и може би това което вече е в колата.